Volg 123 Taxi Delft op Facebook en blijf op de hoogte van acties en speciale tarieven.Volg 123 Taxi Delft op TwitterLink met 123 Taxi Delft via LinkedIn.Volg 123 Taxi Delft via onze  Google+ pagina.Bekijk video's van 123 Taxi Delft op YouTube. 123 Taxi Delft        |        015 - 212 12 00        |        info@123taxidelft.nl   
Chauffeur verhuur service
 
CHAUFFEUR VERHUUR - 123 TAXI DELFT "Zonder omweg de goedkoopste"

123 Taxi Delft is een taxibedrijf dat vanuit de regio Delft al ruim 20 jaar alle taxidiensten en chauffeursdiensten van en naar locaties in heel Nederland, België en Luxemburg verzorgt.
Vanuit Delft, Den Haag, Rotterdam, Den Hoorn, Schipluiden, Naaldwijk, Maasland, De Lier, Pijnacker, Delfgauw, Nootdorp en Ypenburg brengen wij u naar iedere gewenste plaats in de Benelux.


Chauffeur verhuur

Voor elke gelegenheid bieden wij u een vervoersdienst op maat met chauffeur!
Met de taxi of met uw eigen auto of bedrijfswagen, u heeft de keuze zelf.
Onze chauffeurs bezitten allemaal het certificaat basis chauffeur, maar u heeft ook de beschikking over een gediplomeerd VIP chauffeur.
Deze "chauffeur verhuur" dienst is al mogelijk vanaf een minimale huurperiode van 3 uur.

Indien u dit wenst kunt u eventueel ook een VIP Chauffeur/Gediplomeerd Persoonsbeveiliger inhuren voor het vervoer.


Tarief chauffeur verhuur

Tarieven voor het huren van een chauffeur zijn sterk afhankelijk van uw wensen. De locatie en de verhuurtijd, het "soort" chauffeur en of wij voor vervoer zorgen of uzelf zijn allemaal factoren die het onmogelijk maken om op voorhand via deze pagina van de website een standaard tarief voor u te vermelden.


Meer weten?

Bel ons geheel vrijblijvend via 015 - 212 12 00 of stuur een e-mail maar info@123taxidelft.nl zodat wij u kunnen informeren over alle mogelijkheden en een passend tarief kunnen aanbieden.

Chauffeur verhuur


123 Taxi Delft      -       015 - 212 12 00    "We speak English"      -       info@123taxidelft.nl


Taxi Delft   -   Taxi Delfgauw   -   Taxi Pijnacker   -   Taxi Nootdorp   -   Taxi Den Haag (Ypenburg)   -   Taxi Den Hoorn   -   Taxi Schipluiden   -   Taxi Westland


Copyright © 123 Taxi Delft - Alle rechten voorbehouden - Cookie verklaring - links