Volg 123 Taxi Delft op Facebook en blijf op de hoogte van acties en speciale tarieven.Volg 123 Taxi Delft op TwitterLink met 123 Taxi Delft via LinkedIn.Volg 123 Taxi Delft via onze  Google+ pagina.Bekijk video's van 123 Taxi Delft op YouTube. 123 Taxi Delft        |        015 - 212 12 00        |        info@123taxidelft.nl   
123 Taxi Delft - Het taxibedrijf voor Delft en omstreken! Bel ons op 0152121200 voor een taxi in en naar Delft.
 

TAXI DELFT - TAXIBUS DELFT - 123 TAXI DELFT


Taxi of taxibus in Delft nodig?

Sinds vele jaren is 123 Taxi Delft een toonaangevend taxibedrijf in Delft voor taxiritten van en naar Schiphol, Zestienhoven (Rotterdam - The Hague Airport), ziekhuizen, hotels en restaurants.Taxivervoer voor bedrijven in Delft?

Vele bedrijven in en rond Delft maken al jaren gebruik van onze taxiservice. Vaste klanten, bedrijven en relaties die ons geregeld bellen krijgen altijd voorrang op het moment dat er een taxirit besteld wordt.
Zo kunt u er zeker van zijn dat uw zakelijke relaties of personeel snel, veilig en tegen een voordelig tarief vervoerd worden. Wij zijn graag het verlengstuk qua vervoer van uw bedrijf!

Soms komt het voor dat personeelsleden tijdelijk zelf geen auto kunnen rijden, maar wel in staat zijn om te werken. Dan is het goed om te weten dat wij uw bedrijf ook van dienst kunnen zijn door tegen een goedkoop tarief de reis van en naar uw bedrijf kunnen organiseren op vaste tijden. Geen probleem, wij zorgen ervoor! Neem voor meer informatie, geheel vrijblijvend contact met ons op via 015 - 212 12 00.Taxivervoer van en naar hotels in Delft?

Hotel eigenaren en hun gasten weten inmiddels hoe prettig het is om 123 Taxi Delft in te schakelen voor ritten in de regio Delft of naar luchthavens. Afspraken worden nagekomen en de taxichauffeur helpt met het veilig en snel vervoeren van de klanten in onze luxe en comfortabele taxi's.
Betalen met pin of credit-card is altijd mogelijk.Taxibus bestellen in Delft?

U kunt bij 123 Taxi Delft ook taxibusjes tot maximaal 8 personen bestellen in Delft. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, trouwerijen of als je met een groep vrienden of vriendinnen samen uit wilt gaan in Delft of een andere stad.
Als de taxibus 24 uur van te voren besteld wordt, kunnen wij u ook nog eens een goedkoop tarief aanbieden. Bel gerust voor meer informatie naar 015 - 212 12 00 en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.Goedkope tarieven voor taxi's en taxibussen vanaf DelftVan Delft naar Schiphol voor slechts  65,- voor maximaal 4 personen. Taxibus tot 8 personen voor  75,-


Luchthavens   Onze prijs
     
Eindhoven Airport   € 140,00
     
Vliegveld Zaventem   € 199,00
Frankfurt Airport   op aanvraag
Düsseldorf Airport   op aanvraag
Parijs Charles de Gaulle   op aanvraag
     
     
     
Plaatsen   Onze prijs
     
Amsterdam vanaf 085,00
Eindhoven CS   € 140,00
Utrecht CS   € 100,00
Leiden   047,50
Rotterdam CS   037,50
Den Haag CS   034,50
Zoetermeer CS   037,50
     
Overige bestemmingen   op aanvraag
     
* Bovenstaande tarieven gelden voor het vervoer per taxi van maximaal 4 personen en zijn berekend vanaf Delft. Het tarief vanaf een andere plaats van vertrek kan variëren.


Airport service Delft van en naar Schiphol

U wordt vanaf uw huis in Delft opgehaald en door onze chauffeur naar de incheckbalie op de luchthaven Schiphol gebracht.
U hoeft dus niet te zoeken of ver te lopen. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook weer ophalen met de taxi op Schiphol en naar Delft terugbrengen indien u dit wenst.Online een taxi in Delft reserveren?

Een taxi in Delft reserveren kan makkelijk en snel! Klik hier en vul het reserveringsformulier in!
Bellen kan natuurlijk ook via 015 - 212 12 00 of stuur een e-mail naar info@123taxidelft.nl

Bel 123 taxi Delft voor een taxi of taxibus in Delft!Over Delft

Klik hier om de kaart van Delft via Google maps te bekijken en een taxi in Delft te bestellen.

Delft is een stad en gemeente in Zuid-Holland in Nederland, gelegen aan de Schie, tussen Den Haag en Rotterdam. Op 1 november 2013 telde de gemeente Delft 100.051 inwoners (bron: CBS).

Delft heeft een historische binnenstad, ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad en profileert zich tegenwoordig, met de aanwezigheid van een Technische Universiteit en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares, vooral als kennisstad.

Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd en er in 1584 werd vermoord. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in Delft bijgezet. De bijnaam van Delft is de Prinsenstad.
Bron: Wikipedia.org/Delft123 Taxi Delft      -       015 - 212 12 00   "We speak English"      -       info@123taxidelft.nl


Taxi Delft   -   Taxi Delfgauw   -   Taxi Pijnacker   -   Taxi Nootdorp   -   Taxi Den Haag (Ypenburg)   -   Taxi Den Hoorn   -   Taxi Schipluiden   -   Taxi Westland


Copyright © 123 Taxi Delft - Alle rechten voorbehouden - Cookie verklaring - links