Volg 123 Taxi Delft op Facebook en blijf op de hoogte van acties en speciale tarieven.Volg 123 Taxi Delft op TwitterLink met 123 Taxi Delft via LinkedIn.Volg 123 Taxi Delft via onze  Google+ pagina.Bekijk video's van 123 Taxi Delft op YouTube. 123 Taxi Delft        |        015 - 212 12 00        |        info@123taxidelft.nl   
123 Taxi Delft - Het taxibedrijf voor Het Westland! Bel ons op 0152121200 voor een taxi of taxibus in en naar De Lier, Naaldwijk, Poeldijk, Maasdijk, Kwintsheul, Monster, Honselersdijk, Wateringen en 's-Gravenzande.
 

TAXI HET WESTLAND - TAXIBUS HET WESTLAND - 123 TAXI DELFT


Taxi of taxibus in Het Westland nodig?

Sinds vele jaren is 123 Taxi Delft een toonaangevend taxibedrijf in het Westland (De Lier, Naaldwijk, Poeldijk, Maasdijk, Kwintsheul, Monster, Honselersdijk, Wateringen en 's-Gravenzande), voor taxiritten van en naar Schiphol, Zestienhoven (Rotterdam - The Hague Airport), ziekhuizen, hotels en restaurants. Ons uitgebreide wagenpark bestaat uit diverse moderne taxi's en taxibussen.Taxivervoer voor bedrijven in Het Westland?

Vele bedrijven in het Westland maken al gebruik van onze service. Vaste klanten, bedrijven en relaties die ons geregeld bellen krijgen altijd voorrang op het moment dat er een taxirit besteld wordt.
Zo kunt u er zeker van zijn dat uw zakelijke relaties of personeel snel, veilig en tegen een voordelig tarief vervoerd worden.Taxibus bestellen in Het Westland (De Lier, Naaldwijk, Poeldijk, Maasdijk, Kwintsheul, Monster, Honselersdijk, Wateringen en 's-Gravenzande)?

U kunt bij 123 Taxi Delft ook taxibusjes tot maximaal 8 personen bestellen in Het Westland. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, trouwerijen of als je met een groep vrienden of vriendinnen samen uit wilt gaan in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Delft of een andere stad.
Als de taxibus 24 uur van te voren besteld wordt, kunnen wij u ook nog eens een goedkoop tarief aanbieden. Bel gerust voor meer informatie naar 015 - 212 12 00 en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.Goedkope tarieven voor taxi's vanaf het WestlandVan het Westland naar Schiphol voor slechts € 65,- voor maximaal 4 personen. Taxibus tot 8 personen voor € 75,-


Luchthavens   Onze prijs
     
Eindhoven Airport   € 140,00
     
Vliegveld Zaventem   € 199,00
Frankfurt Airport   op aanvraag
Düsseldorf Airport   op aanvraag
Parijs Charles de Gaulle   op aanvraag
     
     
     
Plaatsen   Onze prijs
     
Amsterdam vanaf 085,00
Eindhoven CS   € 140,00
Utrecht CS   € 100,00
Leiden   047,50
Rotterdam CS   049,50
Den Haag CS   042,50
Zoetermeer CS   037,50
     
Overige bestemmingen   op aanvraag
     
* Bovenstaande tarieven gelden voor het vervoer per taxi van maximaal 4 personen en zijn berekend vanaf het Westland. Het tarief vanaf een andere plaats van vertrek kan variëren.


Airport service vanuit Het Westland van en naar Schiphol

U wordt vanaf uw huis in het Westland (De Lier, Naaldwijk, Poeldijk, Maasdijk, Kwintsheul, Monster, Honselersdijk, Wateringen en 's-Gravenzande) opgehaald en door onze chauffeur naar de incheckbalie op de luchthaven Schiphol gebracht.
U hoeft dus niet te zoeken of ver te lopen. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook weer ophalen met de taxi op Schiphol en naar Het Westland terugbrengen indien u dit wenst.Online een taxi of taxibus in Het Westland (De Lier, Naaldwijk, Poeldijk, Maasdijk, Kwintsheul, Monster, Honselersdijk, Wateringen en 's-Gravenzande) reserveren?

Een taxi of taxibus in Het Westland reserveren kan makkelijk en snel! Klik hier en vul het reserveringsformulier in!
Bellen kan natuurlijk ook via 015 - 212 12 00 of stuur een e-mail naar info@123taxidelft.nl


Bel 123 taxi Delft voor een taxi of taxibus in Het Westland (De Lier, Naaldwijk, Poeldijk, Maasdijk, Kwintsheul, Monster, Honselersdijk, Wateringen en 's-Gravenzande)!Over Het Westland (De Lier, Naaldwijk, Poeldijk, Maasdijk, Kwintsheul, Monster, Honselersdijk, Wateringen en 's-Gravenzande)


Klik hier om de kaart van het Westland via Google maps te bekijken en een taxi in De Lier, Naaldwijk, Poeldijk, Maasdijk, Kwintsheul, Monster, Honselersdijk, Wateringen en 's-Gravenzande te bestellen.

Het Westland is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente ligt in de streek het Westland en telt 103.306 inwoners (1 november 2013), op een oppervlak van 90,59 km², waarvan een landoppervlakte van 7990 ha en een oppervlakte van binnenwater van 1060 ha. De gemeente Westland maakt deel uit van het kaderwetgebied Haaglanden en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag.

De gemeente is op 1 januari 2004 ontstaan door gemeentelijke herindeling Westland waarbij de gemeenten De Lier, 's-Gravenzande (inclusief Heenweg), Monster (met de kernen Poeldijk en Ter Heijde), Naaldwijk (met de kernen Honselersdijk en Maasdijk) en Wateringen (inclusief Kwintsheul) werden samengevoegd.
Bron: Wikipedia.org/Het-Westland

123 Taxi Delft      -       015 - 212 12 00    "We speak English"      -       info@123taxidelft.nl


Taxi Delft   -   Taxi Delfgauw   -   Taxi Pijnacker   -   Taxi Nootdorp   -   Taxi Den Haag (Ypenburg)   -   Taxi Den Hoorn   -   Taxi Schipluiden   -   Taxi Westland


Copyright © 123 Taxi Delft - Alle rechten voorbehouden - Cookie verklaring - links