Volg 123 Taxi Delft op Facebook en blijf op de hoogte van acties en speciale tarieven.Volg 123 Taxi Delft op TwitterLink met 123 Taxi Delft via LinkedIn.Volg 123 Taxi Delft via onze  Google+ pagina.Bekijk video's van 123 Taxi Delft op YouTube. 123 Taxi Delft        |        015 - 212 12 00        |        info@123taxidelft.nl   
Taxibusje in Delft bestellen? Bel 123 Taxi Delft.
 

TAXIBUS BESTELLEN IN DELFT - 123 TAXI DELFT "Zonder omweg de goedkoopste"

Een taxibus bestellen in Delft en omstreken is nog nooit zo makkelijk geweest!
Wilt u met meer dan 4 personen vervoerd worden dan gebruiken wij hiervoor een luxe taxibus. Wij beschikken bij 123 Taxi Delft over luxe en comfortabel taxibusjes waarmee wij maximaal 8 passagiers kunnen vervoeren.

Vanuit Delft, Den Hoorn, Schipluiden, Naaldwijk, Maassluis, Maasland, De Lier, Wateringen, Pijnacker, Delfgauw, Nootdorp en Ypenburg brengen wij u naar iedere gewenste plaats. Een taxibus is een uitstekend vervoersmiddel, alle plaatsen zijn te bereiken en u reist net zo snel als met een normale taxi of auto.

Door de samenwerking van meerdere taxi vervoerders kunt u snel en eenvoudig over 1 of meerdere taxibusjes beschikken.
Per taxibusje kunnen wij tot maximaal 8 personen vervoeren. Bent u met meer dan 8 personen dan zetten wij gewoon meerdere taxibusjes of taxi's in.

De taxibusjes kunt u bestellen voor:
- Bedrijfsuitjes,
- Pendeldiensten,
- Trouwerijen,
- Kinderfeestjes,
- Vrijgezellenfeestjes,
- Tours naar steden,
- Restaurantbezoek,
- Congressen en
- Popconcerten.


Taxibus Airport service naar Schiphol en andere luchthavensTaxibus naar Schiphol tot 8 personen voor  75,-

Met vrienden of familie met een taxibusje naar Schiphol kan natuurlijk ook. 123 Taxi Delft is er om uw vakantie of zakenreis op een prettige manier van start te laten gaan.
Onze taxibusjes bieden ruimte aan maximaal 8 passagiers en meerdere grote koffers, ski's, kinderwagens en dergelijke.
U wordt vanaf uw huis gehaald en door onze chauffeur naar de incheckbalie op de luchthaven gebracht met de taxibus. U hoeft dus niet te zoeken of ver te lopen.

Vanzelfsprekend kunnen wij u ook weer ophalen indien u dit wenst.
Voor het ophalen is het noodzakelijk om uw vluchtnummer en de datum van uw terugkomst door te geven aan de chauffeur, zodat wij u ervan kunnen verzekeren dat er een taxibus voor u klaar staat als u geland bent.


Reserveer uw taxibusje!

123 Taxi Delft is 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken via telefoonnummer 015 - 212 12 00. Bij 123 Taxi Delft kunt u uw taxibus ook reserveren, door een e-mail te sturen naar info@123taxidelft.nll. Zo bent u er zeker van dat wij ook een taxibusje beschikbaar hebben op het door u gekozen tijdstip.
123 Taxi Delft      -       015 - 212 12 00    "We speak English"      -       info@123taxidelft.nl


Taxi Delft   -   Taxi Delfgauw   -   Taxi Pijnacker   -   Taxi Nootdorp   -   Taxi Den Haag (Ypenburg)   -   Taxi Den Hoorn   -   Taxi Schipluiden   -   Taxi Westland


Copyright © 123 Taxi Delft - Alle rechten voorbehouden - Cookie verklaring - links